Table top kitchen meja dapur konkrit tile warna cerah. Satu rumah ada 3 meja konkrit di symphony tower, balakong

Kontraktor membuat meja dapur konkrit dengan harga berpatutan. Setelah membeli rumah baru dan sebelum pindah ke rumah baru dan perlu ubah suai mengikut kemahuan. Saya kontraktor pemasangan tile dan pakar membuat meia dapur konkrit yang tahan dari pada tile popup atau tile tertanggal dan kerja pun kemas berkualiti walaupun kualiti tak macam amerika punya kerja tapi kat malaysia kira ok la 😂😂😂
Table top, meja dapur concrete




Kerja pemasangan rangka kayu




Kerja pemasangan alas konkrit dan pemasangan besi




Kerja. Konkrit meja dan keesokan hari membuka rangka

Dan seterusnya kerja mengukur tile untuk cutting dan pemasangan tile


Ni cara saya untuk memperkuat tile dari pada tertanggal. Memang terbukti tahan 👍







Kerja pun dah siap di symphony tower, balakong dan hasilnya boleh dikatakan memuaskan hati. Saya pun dah lama buat kerja table top kitchen jadi saya ade cara tersendiri untuk memuaskan hati customer walaupun pun tak 100% peratus kerja saya sempurna tapi boleh kata 95% puas hati

Video part 1
Video part 2 
Video part 3 


Kontraktor ubah suai rumah, membuat kerja-kerja pemasangan tile/jubin, dinding dan lantai, tile dapur, bilik air, tandas/toilet, car porch, ruang tamu, kaki lima, tangga, balkoni, koridor, buat table top/countertop (meja dapur konkrit) plumber, paiping dan mengecat dengan harga berpatutan di kawasan kajang, bangi, cheras, puchong, serdang, putrajaya, petaling jaya, ampang, semenyih, subang, shah alam,  dan kawasan sekitar (kuala lumpur dan selangor). 

untuk sebut harga hubungi/whatsapp: 0182328055. atau klik link kat bawah

WHATSAPP  <klik. Untuk terus ke whatsapp
FACEBOOK  <like
INSTAGRAM  <follow
YOUTUBE  <subscrube

Comments